Praktische tips voor de deelnemers

Gepubliceerd op 19 september 2024 om 16:11

Leuk dat je (weer) meedoet met de Garagesale De Blaak! In totaal 104 deelnemers dit jaar. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind, we hebben in ieder geval al veel reclame gemaakt, waaronder advertenties op Facebook. Dus we hopen op een heel goede opkomst!

Wat extra informatie over de dag:

Herkenbaarheid
Zorg zelf voor de herkenbaarheid, mocht je locatie moeilijker te vinden zijn, maak gebruik van pijlen of bordjes. Hang slingers en ballonnen op, dan weten de mensen meteen waar ze moeten zijn.

Promoten van de garagesale
Er is al veel reclame gemaakt, maar vergeet de garagesale ook niet te promoten in jouw eigen netwerk. Deel onze post op Facebook en Instagram op je eigen profiel, zo zorgen we samen dat er ook veel kopers komen.

Tijden
De garagesale is van 10.00 tot 16.00 uur

013 Kringloop
Dit jaar hebben we een nieuwe service. Mocht je onverhoopt nog spullen over hebben na de garagesale die je niet wilt bewaren? Geen probleem!
Kringloop 013 staat vanaf ongeveer 16.15 uur met vrachtwagens klaar op het parkeerterrein bij de Jumbo. Je mag hier je overgebleven huis- tuin en keuken spullen brengen die nog netjes en compleet zijn. De spullen moeten in afgesloten zakken of dozen worden afgegeven. Dat zorgt voor een snelle afhandeling.
Let op: chemische producten (verf, schoonmaakspullen etc.) mogen niet afgegeven worden. 
Zo krijgen de spullen alsnog een nieuw leven en het scheelt vele ritjes naar de kringloop. 

Speurtocht
Voor de kinderen (en volwassen) is er een speurtocht gemaakt die zorgt dat je ook komt bij de kraampjes kris kras door de wijk. Meer over de speurtocht lees je hier

 

Cash of pinnen
Bezoekers aan de garagesale betalen vaak contant, dus het is handig te starten met voldoende wisselgeld. Maar het kan ook digitaal bijvoorbeeld doormiddel van een tikkie. Hier lees je meer over het instellen van een tikkie voor de garagesale

Opruimen
Vergeet aan het einde van de dag niet even rond te kijken of er nog troep ligt die opgeruimd moet worden. Ook al is niet alles van jezelf, zo houden we onze mooie wijk schoon.

Heel veel plezier de 22e en goede verkopen! Vergeet @garagesaledeblaak niet te taggen in je foto's! 

Maak jouw eigen website met JouwWeb